keresés keresés
keresés
keresés
keresés
keresés
menü

 Likeolj és 
Ajánlj minket! :-)

garancia
bankkártyák

  

» FŐOLDAL »  
» ózonizátor
» chi-gép
» tüsi harmonizáló
» dom-bao
» masszázsöv
» matrac
» matracvédő 150 cm
» köpölyöző
» TI-Energy titán karkötő
» öndiagnosztika

  

» FŐOLDAL »  
» kortalan fiatalítás
» ráncmegelőzés 25+
» ránctalanítás 30+
» ránctalanítás 35+
» ránctalanítás 40+
» ránctalanítás 45+
» ránctalanítás 55+
» bőrfiatalítás belülről
» pigmentfolt kezelés
» bőrpír kezelés
» pikkelysömör
» pattanás kezelés
» zsíros bőr
» száraz bőr
» érzékeny bőr
» normál / vegyes bőr
» férfi arcápolás
(421 db)

  

» FŐOLDAL »  
» komplex étrend kiegészítők
» multivitaminok
» vitaminok
» öregedés gátlás
» haj-köröm erősítés
» testsúly csökkentés
» méregtelenítés
» sav-bázis egyensúly
» sportolóknak
» agy, memória
» szív, érrendszer
» csont, ízület, izom
» emésztés, gyomor
» immunrendszer
» szem, látás
» allergia, front érzékenység
» fájdalom-láz csillapítás
» daganatos betegségek
(595 db)

  

» FŐOLDAL »  
» önellenőrző tesztek
» cellulit
» stria
» visszér
» férfi intim egészség
» kebel ápolás, vizsgálat
» női intimzóna
» női szőrtelenítés
» testfeszesítés
» várandósság
» menopauza
(644 db)

  

» FŐOLDAL »  
» köröm ápolás
» köröm dekorálás
» színezett hidratálók
» arc alapozás
» pirosítás, bronzosítás
» szemöldök festés
» szempilla, szemkontúr
» szemhély smink
» ajak ápolás
» ajak smink
» kiegészítők, kellékek
(1604 db)

  

» női táskák, kiegészítők
(132 db)

  

» férfi táskák, kiegészítők »  
(31 db)
garancia

Érdemes ajánlói pontokat gyűjtened, hogy a kedvezményes áraknál 15%-al olsóbban vásárolhass, vagy licitálhass értékes ajándékainkra.

1. Ajánlom / feltöltöm menüpont:

- Ha elégedett vagy egy szolgáltatóval (asztalos, kozmetikus, orvos,...), tetszett egy könyv, film,..., ismersz egy jó éttermet, tánckubot,... töltsd fel a `ti ajánlottátok´ menüponthoz tartozó oldal alján látható `ajánlom´ linken, hogy mások is megismerhessék, te pedig ajánlói pontot kaphass kedvességedért! :-)

- A menüpontnál feltöltött ajánlásaid után 3-3 ajánlói pontot kapsz. Amennyiben feltöltött ajánlásodat pontozod is, plusz 1-1 pontot, azaz ajánlásonként összesen 4-4 pontot kapsz (ez 40-40Ft). :-)

- Ha egy feltöltött ajánlást a barátaidnak tovább ajánlassz, barátonként 1-1 ajánlói pontot adunk, azok után a barátaid után pedig akik ez után regisztrálnak a szeretettelajanlom.hu weblapon, 5-5 ajánlói pontot írunk jóvá neked (ez 50-50Ft). :-)

2. Vásárlói klub, termék oldalak:

- Ha tudod egy-egy barátodról, ismerősödről, hogy mely problémával küzd és megoldást találsz nálunk erre, vagy csak úgy gondolod, hogy örülne valamely termékünknek, szolgáltatásunknak, ajánld neki / nekik, hogy ő / ők is megismerhessék! Kedvességedért mi ekkor is ajánlói pontokkal jutalmazunk.

- Ha valamelyik termék csoportunkat vagy konkrét termék oldalunkat tovább ajánlod a barátaidnak, barátonként 1-1 ajánlói pontot kapsz, azok után a barátaid után pedig akik ez után regisztrálnak a szeretettelajanlom.hu weblapon, 5-5 ajánlói pontot adunk (ez 50-50Ft). :-)

 

- Minden alkalommal amikor belépsz a szeretettelajanlom.hu weblapon, nick neved és fotód alá kiírjuk hány ajánlói pontod van.

- Pontjaidat vásárlói klubunkban bármikor felhasználhatod, azaz tízszeres Ft értéken - pl. 100 pontot 1000 ft értékben - levásárolhatod.

- Pontjaiddal alkalmanként meghírdetett értékes ajándékainkra is licitálhatsz.

Pont levásárlás:

- Amikor vásárolsz, a kosaradba került termékek összértékét csökkenteni tudod ajánlói pontjaid tízszeresével, a vásárolt összérték 15%-áig.

- pl.: A kosaradban levő termékekért 10 000 Ft-ot kellene fizetned, de van 300 pontod. A pontjaid 3 000 Ft-ot érnek, viszont a vásárlásod összértékének a 15%-áig használhatod fel őket, ami itt 1 500 Ft (10 000 Ft 15%-a). Így felhasználhatsz 150 ajánlói pontot, amiért 10 000 Ft helyett 8 500 Ft-ot fizetsz a vásárolt termékekért és megmarad 150 ajánlói pontod a következő vásárlásra, vagy ajándék licitálásra. :-)

pont_ot

1. Ajánlásod feltöltése, pontozása:

- Az Üzemeltető a weblap és a tisztességes Felhasználók érdekében fenntartja magának a jogot a Felhasználók által feltöltött ajánlások ellenőrzésére, hogy kiszűrhesse a büntetendő, trágár, értelmetlen, vagy jelen oldalon tiltott tartalmakat. ( ÁSZF »») Amennyiben az Üzemeltető rendben találja az ajánlásodat, feltölti a www.szeretettelajanlom.hu weblapra, számodra jóvá írja a neked járó 3 / 4 pontot és minderről téged emailben tájékoztat. :-)

- Az Üzemeltető a weblap és a tisztességes Felhasználók érdekében fenntartja magának a jogot, hogy a tiltott, trágár vagy értelmetlen tartalmat, adatot feltöltö Felhasználót nyílvántartsa és 5 elutasított feltöltés után rosszhiszeműsége miatt akadályozza a további feltöltésben.

2. Oldalaink ajánlása barátaidnak - értékelés, pontozás:

- Azért, ha felhívod barátaid figyelmét Felhasználóink ajánlásaira, termék oldalainkra, termékeinkre az 1-1 ajánlói pontot akkor írjuk jóvá számodra, ha a megadott email címek valósak és előszőr ajánlod barátodnak az adott oldalt. 5-5 pontot azok után a barátaid után kaphatsz, akik az ajánlásod időpontjáig még nem regisztráltak a weblapunkon.

- Az ajánlói pontok készpénzre, utalványra át nem válthatók és csak a www.szeretettelajanlom.hu weblapon használhatók fel az itt leírtak szerint.

- Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot az ajánlói pontrendszer megváltoztatására, átalakítására, beszüntetésére. A változásokat a www.szeretettelajanlom.hu weblapján teszi közzé, melyek a feltöltéskor lépnek érvénybe.

- Az ajánlói pontrendszer használatával az itt leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen tanulmányozd át!

 

Ha tetszik a pontgyűjtés, nyomj egy like-ot, majd küldd tovább! :-)

Ajánld a barátaidnak! :-))

 

 

©2012 De-DeSign Bt - Minden jog fenntartva

cib_logo_kicsi cibhez_kartyalogok_kicsi cibhez_mastercard_secure_kicsi cibhez_verified_by_Visa_kicsi