keresés keresés
keresés
keresés
keresés
keresés
menü

 Likeolj és 
Ajánlj minket! :-)

garancia
bankkártyák

  

» FŐOLDAL »  
» ózonizátor
» chi-gép
» tüsi harmonizáló
» dom-bao
» masszázsöv
» matrac
» matracvédő 150 cm
» köpölyöző
» TI-Energy titán karkötő
» öndiagnosztika

  

» FŐOLDAL »  
» kortalan fiatalítás
» ráncmegelőzés 25+
» ránctalanítás 30+
» ránctalanítás 35+
» ránctalanítás 40+
» ránctalanítás 45+
» ránctalanítás 55+
» bőrfiatalítás belülről
» pigmentfolt kezelés
» bőrpír kezelés
» pikkelysömör
» pattanás kezelés
» zsíros bőr
» száraz bőr
» érzékeny bőr
» normál / vegyes bőr
» férfi arcápolás
(421 db)

  

» FŐOLDAL »  
» komplex étrend kiegészítők
» multivitaminok
» vitaminok
» öregedés gátlás
» haj-köröm erősítés
» testsúly csökkentés
» méregtelenítés
» sav-bázis egyensúly
» sportolóknak
» agy, memória
» szív, érrendszer
» csont, ízület, izom
» emésztés, gyomor
» immunrendszer
» szem, látás
» allergia, front érzékenység
» fájdalom-láz csillapítás
» daganatos betegségek
(595 db)

  

» FŐOLDAL »  
» önellenőrző tesztek
» cellulit
» stria
» visszér
» férfi intim egészség
» kebel ápolás, vizsgálat
» női intimzóna
» női szőrtelenítés
» testfeszesítés
» várandósság
» menopauza
(644 db)

  

» FŐOLDAL »  
» köröm ápolás
» köröm dekorálás
» színezett hidratálók
» arc alapozás
» pirosítás, bronzosítás
» szemöldök festés
» szempilla, szemkontúr
» szemhély smink
» ajak ápolás
» ajak smink
» kiegészítők, kellékek
(1604 db)

  

» női táskák, kiegészítők
(132 db)

  

» férfi táskák, kiegészítők »  
(31 db)
garancia

A weboldal használatával a jelen Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) leírt használati feltételek automatikusan elfogadottaknak tekintendők, ezért kérjük, hogy azokat figyelmesen tanulmányozd át!

Te, mint Felhasználó / Fogyasztó (jelen dokumentumban: Te, Felhasználó, Fogyasztó) a Felhasználó / Fogyasztó és a társaságunk közötti együttműködés feltételeit olvasod. Társaságunk alatt a De-DeSign Szolgáltató Bt. (székhely: 1086 Budapest Szeszgyár u.6-8., adószám: 22320533-1-42, cégjegyzék száma: Cg.01-06-775150, képviseli: d`Elhougne László Péter) mint jelen weboldal tulajdonosa értendő. (A De-DeSign Bt., a továbbiakban: Üzemeltető, szeretettelajanlom.hu)

A szeretettelajanlom.hu weboldalunkhoz való csatlakozás, az azon történő böngészés, a weboldal bármely alkalmazásának, vagy szolgáltatásának használata, a weboldalon, illetőleg azon keresztül történő tranzakciók lebonyolítása során jelen Felhasználási Feltételek rendelkezései irányadóak, amelyeket Te, a weboldal használatával elfogadsz (Megállapodás). Jelen Megállapodás közted és az Üzemeltető között jött létre.

 

Jelen ÁSZF elválaszthatatlan részét képezi valamennyi olyan szállítási szerződésnek, amelyekben az Üzemeltető kötelezettséget vállal arra, hogy a szerződésben meghatározott árut vagy árukat meghatározott időpontban vagy időszakban a Felhasználónak átad. Jelen ÁSZF feltételeitől eltérő Felhasználói feltételek csak az Üzemeltető kifejezett, írásos beleegyező nyilatkozatával érvényesek.

Jelen ÁSZF időbeli hatálya annak keltétől egészen az ÁSZF módosításának időtartamáig áll fenn, és minden egyes esetben az adott ÁSZF időtartamára marad hatályban.

Az Üzemeltető az ÁSZF hatályos szövegét a www.szeretettelajanlom.hu weblapján mindenki számára teljes terjedelmében hozzáférhetővé teszi, valamint az ÁSZF módosításait közli a fent hivatkozott weblapon. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a weblapon közzétett módosítás a közzététellel egyidejűleg a Felhasználóra is alkalmazást nyer.

Az ÁSZF esetleges módosításait a hatályba lépést megelőzően legalább 15 nappal azok fent hivatkozott weblapján hozzáférhetővé tételével nyilvánosságra hozza.

 

Az Üzemeltető védi a Felhasználó által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat, információkat, azok harmadik fél birtokába nem kerülhetnek, azokat nyilvánosságra nem hozza, kivéve a meghirdetett játékok nyerteseinek a játék szabályzatában leírt néhány adatát (lásd: játék szabályzat).

A Felhasználó által megadott jelszót az Üzemeltető önmaga előtt is titkosítva tárolja, egyúttal rendszeres archiválással gondoskodik az adatok biztonságos megőrzéséről.

Az Üzemeltető tájékoztató anyagokat küldhet azon Felhasználóinak, akik az ilyen információk küldéséhez hozzájárultak. Az elektronikus levelek addig továbbíthatók, ameddig a Felhasználó kifejezetten nem tiltja további anyagok küldését.

Az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az Üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A Felhasználó felelős azért, hogy az Üzemeltető számára pontos adatokat adjon meg. A Felhasználó nem adhatja meg maga helyett egy harmadik fél adatait - ilyen esetben minden ebből adódó következményért, kárért ő felel, az Üzemeltető minden felelősséget elhárít -.

A Felhasználó köteles jelszavát megőrizni és azonnal értesíteni az Üzemeltetőt, ha jelszava harmadik személy tudomására jutott, vagy erre fel nem hatalmazott harmadik személy az e-mail postafiókjához hozzáfért. A Felhasználó felhasználói nevének és jelszavának harmadik személy részére történő hozzáférhetővé tételével hozzájárul ahhoz, hogy ezen harmadik személy a Felhasználó meghatalmazottjaként a weblap használata és tranzakciók lebonyolítása során eljárjon, ezért minden ebből adódó felelősség a Felhasználót terheli.

Amennyiben egy Felhasználó viselkedésével (hozzászólás, feltöltött tartalom,...) a többi felhasználót zavarja, megtéveszti, zaklatja, az általa regisztrált minden Felhasználói fiók törlésre kerül.

A személyes adatokat felhasználási céljuk megszűnése esetén, vagy a Felhasználó kérelmére az Üzemeltető automatikusan és visszaállíthatatlan módon megsemmisíti.

2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról »»

 

A „hírlevelet kérek” megjelölésével a Felhasználó kifejezetten hozzájárul, hogy az Üzemeltető - a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény rendelkezéseinek megfelelően – e-mailben részére (tájékoztató és az Üzemeltető tevékenységeit, termékeit reklámozó tartalmú) hírlevelet továbbítson, kijelenti továbbá, hogy választása önkéntes.

A fentebb megadott adataimat önkéntesen adtam át az Üzemeltető számára azzal, hogy azokat saját DM tevékenysége keretében használja. Adatkezelési hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Tájékoztatást kaptam arról, hogy a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv. 6. § (6) bek. értelmében bármikor jogosult vagyok jelezni, ha a továbbiakban nem kívánok az Üzemeltetőtől címzett hírleveleket (DM küldemény) kapni. A lemondáshoz a hírlevél végén megadott linkre kattintás, vagy külön e-mailben való lemondás esetén az e-mail címem megadása szükséges az azonosításom érdekében (az adatok megadása a hivatkozott jogszabályhely értelmében kötelező). Felhívták a figyelmem arra is, hogy a DM küldemények lemondását – technikai okok miatt – átfutási idővel tudja az Üzemeltető biztosítani, ami kb. 10 nap (a lemondáskor esetleg folyamatban lévő kézbesítéseket már nem lehet leállítani). A hírlevél küldésének megtiltása iránti igényem ingyenesen bejelenthetem a www.szeretettelajanlom.hu oldalon keresztül a "KAPCSOLAT" menüpontnál.

 

A weboldalon található anyagokat (többek között, de nem kizárólag szöveg, fénykép, grafika, zene, videó, márkanév, logó, promóciós és marketing ötletek, anyagok, szoftverek) a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet. A weblap teljes tartalma kollektív műként élvez védelmet a magyar szerzői jogi törvények szerint. A szerzői jog az Üzemeltetőt illeti meg mind a tartalom kiválasztásában, elrendezésében, terjesztésében, mind az eredeti tartalmakat illetően.

Bármi, ami a weboldalon található, beleértve az aloldalakat, az Üzemeltető kizárólagos tulajdonát képezi, illetve az adott szerzői jog és/vagy védjegy tulajdonos engedélyével lett felhasználva. Az oldal, vagy mikorooldalak bármely másolása, terjesztése, közvetítése, kihelyezése, vagy megváltoztatása az Üzemeltető engedélye nélkül szigorúan tilos. A Megállapodás megszegése a szerzői jog, védjegyek vagy egyéb szellemi tulajdon megsértésének minősül, így a Felhasználó polgári vagy büntetőjogi felelősségre vonását vonhatja maga után.

A Felhasználó a szerzői jog védelme alá eső anyagot kizárólag személyes használatra töltheti le, nyomtathatja ki vagy mentheti el.

A Felhasználó nem tölthet fel, nem tehet elérhetővé az oldalon olyan anyagot, amelyet a szerzői jogi törvények, védjegy törvények, vagy egyéb tulajdonra vonatkozó törvények védenek, a jogtulajdonos kifejezett engedélye nélkül.

A fenti törvények megsértéséből adódó károkkal kapcsolatban kizárólag a Felhasználó vonható felelősségre. Az Üzemeltető nem vállalja a felelősséget, hogy a Felhasználót tájékoztassa mi tartozik a fenti törvények hatálya alá.

A szeretettelajanlom.hu és Szeretettel Ajánlom márkanév és logó az Üzemeltető tulajdona. A Üzemeltető minden ehhez kapcsolódó jogot fenntart magának. Az Üzemeltető honlapján megjelenő minden egyéb márkanév és logó, hacsak nem jelezték másként, az adott márkanév és logó tulajdonosát illeti meg.

Az oldal számítástechnikai visszafejtése, vagy feltörése szigorúan tilos.

 

Az Üzemeltető felelőssége:
- az Üzemeltető minden szükséges intézkedést megtesz, hogy minden esetlegesen felmerülő hibát, vagy hiányosságot annak észlelését követően a legrövidebb időn belül kijavítson
- ugyanakkor nem garantálja a weblap hibától mentes működését és nem vállal felelősséget az ebből fakadó hibákért, hiányosságokért
- az Üzemeltető nem garantálhatja, hogy a weblap használata nem szakadhat meg és hogy a weblapon küldött információk (üzenetek) minden esetben pontosan, használhatóan, megfelelő időben megérkeznek
- az Üzemeltető nem garantálhatja a rendszer, vagy weblap vírusoktól, vagy egyéb káros technikai hatásoktól való mentességét, mivel az nem csak rajta múlik és minden felelősséget elhárít az ezek által okozott károk tekintetében, ugyanakkor mindent elkövet a káros hatások kizárása érdekében
- az Üzemeltető fenntartja a jogot a weblapon található bármely információ, szolgáltatás, termék előzetes értesítés nélküli helyettesítésére, módosítására, felfüggesztésére, eltávolítására
- az Üzemeltető jogosult a weblaphoz történő hozzáférést javítás, karbantartás, új eszközök és szolgáltatások üzembe helyezése érdekében időként korlátozni
- az Üzemeltető fenntartja a jogot minden az álláspontja szerint szerződésszegő tartalom szerkesztésére, eltávolítására

A Felhasználó kötelezettséget vállal arra, hogy sem maga sem általa harmadik személy nem használja a szeretettelajanlom.hu weblapot:
- trágár, sértő, obszcén, fenyegető, istenkáromló, rágalmazó üzenetek küldésére, amely sérti a közbizalmat, a szerzői-, személyiségi jogokat, beavatkozik bárki köz-, vagy magánszférájába
- olyan anyagok továbbítására, melyekre nem rendelkezik minden jogosultsággal, vagy felhatalmazással, vagy bűncselekményt, polgári jogi felelősségre vonást, vagy bármely harmadik személy jogának megsértését vonná maga után
- műszakilag káros anyagok (számítógépes vírusok, logikai bombák, trójai programok, férgek, káros összetevők, hibás adatok vagy egyéb rosszindulatú szoftverek vagy káros adatok) küldésére
- pánik keltésére

 

Az Üzemeltető köteles a Felhasználó megrendelését a honlapján közölteknek megfelelően teljesíteni.

Az Üzemeltető garantálja, hogy a Felhasználó a megrendelt termékeket és szolgáltatásokat a megrendelés rögzítésekor érvényben levő feltételek szerint számlázza és szállítja a Felhasználó számára.

Az Üzemeltető mindent elkövet a Felhasználók elégedettsége érdekében. Csak kiváló minőségű, Magyarországon forgalomba hozható termékek értékesít, a kialakítható legkedvezőbb áron. A táskák, ékszerek, órák és egyéb kiegészítők minőségét a gyártótól / forgalmazótól való átvételkor ellenőrzi.

A weblapunkon feltüntett árak bruttó árak és magyar Ft-ban értendők.

A szeretettelajanlom.hu weblapon történő vásárláshoz regisztrálnod kell, méghozzá a teljes regisztrációt választva, mivel kért adataid elengedhetetlenül szükségesek a számla kiállításához és a megrendelésed kiszállításához.

Elállási jog: A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet értelmében a fogyasztót a termék átvételének napjától számított tizennégy napon belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A törvényt az alábbi oldalon tekintheted meg: http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043 »»

Az Üzemeltető a fentieknél többet kínál neked, mivel pénzvisszafizetési garanciát vállal, mely a megrendelt termékek átvételétől számított 14 naptári nap / 20 naptári nap / 30 naptári nap - függően a termék gyártójától / forgalmazójától. :-) A konkrét garancia vállalási feltételeket egy-egy konkrét terméknél találod. Ha nem lennél elégedett a termékünkkel és a megadott időn belül az eredeti számlával együtt eredeti csomagolásban postázod, kérésed szerint kicseréljük, vagy visszatérítjük az árát. :-) A részleteket lásd a választott termékeknél!

Az elállási jog és a reklamáció gyakorlásának menete:
- Amennyiben élni szeretnél elállási vagy reklamációs jogoddal, azt minden esetben írásban jelezned kell ügyfélszolgálatunknak. Ezt megteheted itt, az elállás »» oldalon levő nyilatkozat-minta kitöltésével, vagy egy egyértelmű nyilatkozatnak az ugyfelszolgalat@szeretettelajanlom.hu címre való elküldésével.
- Elállási jogoddal a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján a termék kézhezvételét követő 14 napon belül, vagy ha a választott konkrét terméknél ezt kínáljuk neked: 20 / 30 naptári napon belül is élhetsz. :-)
- A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttasd vissza a De-DeSign Bt címére.
- Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek mindíg a fogyasztót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat pedig nem áll módunkban átvenni! (11$/j.)
- A csomag minden esetben tartalmazza az általunk kiállított eredeti számlát is!
- Kiemelten ügyelj a termék és a csomagolás épségének megőrzésére, mert sérült csomagolású, vagy már használt terméket nem áll módunkban visszavásárolni.
- Kérjük, hogy cimkével ellátott terméknél a cimkét ne vágd le a termékről, amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy a választott termék megfelel neked és nem küldöd vissza elállási jogoddal élve!
- A felbontott és használt termékeket higiéniai okok miatt nem áll módunkban visszavásárolni illetve cserélni!
- A visszaküldött csomagok felbontását és tartalmuk ellenőrzését filmre vesszük. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék vagy csomagolás sérült, használt, vagy hiányos volt-e, a küldemény tartalmazta-e a számlát...) Amennyiben nem találtuk jogosnak a reklamációt, az áru újbóli kiszállításának számlával igazolt költsége a fogyasztót terheli.
- A fogyasztót megillető elállási és felmondási jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó a nyilatkozatát a termék kézhezvételét követő 14 napon belül elküldi. Ennek bizonyítása a fogyasztót terheli.
- Amennyiben a fogyasztó él a 45/2014 (II.26.) Korm. rendeltben meghatározott elállási jogával úgy köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve a vállalkozásnak vagy a vállalkozás által a termék átvételére meghatalmazott személynek átadni.
- A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön - a fogyasztó - viseli.
- A fogyasztó kizárólag a termék visszaküldésének közvetlen költségét viseli. (24$/2.)
- A fogyasztó felel a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért.
- A vállalkozás a termék fogyasztó által előre kifizetett árát utalással juttatja vissza a fogyasztóhoz, a fogyasztó által a termék visszaküldését jelző űrlapon / emailben megadott bankszámlaszámra.
- A visszatérítést a vállalkozás mindaddig visszatartja, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni. Nem illeti meg a vállalkozást a visszatartás joga, ha vállalta, hogy a terméket maga fuvarozza vissza.
- A vállalkozás az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül, illetve a visszaküldött termék átvételétől számított 5 munkanapon belül utalja vissza a fogyasztónak visszajáró összeget. Az esetleges postázási költséget azonban nem áll módunkban visszatéríteni.

A fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek:
- olyan nem előre gyártott termék, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak
- romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék
- olyan zárt csomagolású termék, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza
- olyan termék, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel
- lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példánya, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta
- nyilvános árverésen megkötött szerződések
- nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a (20. §) szerinti elállási és felmondási jogát

Kellékszavatosság:
- Ön a gyártó / forgalmazó hibás teljesítése esetén kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.
- Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen, vagy a gyártó / forgalmazó számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérhette, úgy a hibát a gyártó / forgalmazó költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja, vagy kérhet árleszállítást illetve a termék árának visszafizetését is kérheti.
- Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.
- Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni.
- Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év.
- A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a vállalkozás nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
- Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – a kellékszavatossági jogát, vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Termékszavatosság:
- Ingó dolog (termék) hibája esetén termékszavatossági igényként a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.
- A termék akkor hibás, ha nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.
- Termékszavatossági igényét a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.
- Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.
- A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

– a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

– a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

– a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

- Felhívom figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

Amikor jótállási vagy szavatossági igényét bejelenti, a gyártó / forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, az árut pedig átadás-átvételi elismervény ellenébe kell átvennie javításra, s ezekből a dokumentumokból egy-egy példányt a fogyasztónak is kell kapnia. A gyártónak / forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a hibát minél hamarabb kijavítsa, illetve a terméket kicserélje,

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha:
- a vásárlás időpontjában nem felel meg a jogszabályban előírt tulajdonságoknak
- nem rendelkezik az azonos fajtájú termékre jellemző minősséggel
- alkalmatlan ugyanazokra a célokra, amelyre azonos fajtájú terméket rendszerint használnak
- nem rendelkezik a termék leírásában, illetve mintában szereplő tulajdonságokkal
- vagy nem lehet arra a célra használni, amit a vevő elképzelt, és amivel a forgalmazó is egyetértett

garancia

A megrendelés feldolgozása:
- A beérkező megrendelések rögzítése és a visszaigazoló emailek kiküldése automatikus és a megrendelés összesító oldalon a `megrendelem` gombra kattintással történik. Amennyiben nem kapnád meg a megrendelés összesítő emailünket, kérjük, hogy jelezd nekünk emailben az ugyfelszolgalat@szeretettelajanlom.hu címen, vagy weblapunkon a `kapcsolat` menüpontnál írt üzenetben. Üzenetedbe kérjük írd be email címedet, üzenetedbe és emailedbe megrendelésed számát! Köszönjük. A megrendelésed számát rendelésed végén a monitorra is kiírjuk, onnan is le tudod jegyezni, illetve küldünk egy email értesítést a megrendelésedről, mely szintén tartalmazza a rendelésszámodat. - A munkanapokon 24.00-ig beérkező készpénzes megrendelések feldolgozása legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.
- A munkanapokon 24.00-ig számlánkra beérkező befizetések alapján a megrendelések feldolgozása legkésőbb a következő munkanapon megtörténik.
- Átutalásnál, banki készpénz befizetésnél feltétlenül add meg megrendelésed számát, mert ezzel tudjuk beazonosítani a tranzakciót! Köszönjük.
- A rendeléseket a számlánkra beérkező átutalások sorrendjében tudjuk kielégíteni a raktárkészletünk, illetve a gyártó / forgalmazó raktárkészlete erejéig.
- A vevőnek jogában áll, hogy a megrendelést követően, de még a szállítás előtt a vásárlástól elálljon. Ebben az esetben a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs, azonban lemondását telefonon és írásban is jeleznie kell!
- Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a Felhasználóval történő egyeztetést követően kerülhet sor!
- A rendelés és vásárlás feltételei bármikor módosulhatnak. Minden változást a weblapunkon teszünk közzé az ÁSZF módosításával és a megjelenés pillanatában lép életbe. A már visszaigazolt megrendelésekre a változások természetesen nem érvényesek.

A megrendelés menete:
1. A megvásárolni kívánt termékeket tedd a kosaradba!

2. Amikor már minden termék amit megvennél a kosaradban van, kattints a kosár ikonra! Itt tudod megadni termékenként a megvásárlandó darabszámot, illetve törölni amit még sem veszel meg, a kosár frissítés gombra kattintva.

3. A kosárban a tovább gomb megnyomásával jutsz a személyes adataid megadásához, ellenőrzéséhez. Ha még nem léptél be, itt beléphetsz, vagy ha még nem regisztráltál, itt regisztrálhatsz. Ha most regisztrálsz, ne feledd a postafiókodba érkező emailben levő linkre kattintva megerősíteni regisztrációdat! A kosárban a személyes adataidnál tudod megadni / módosítani a számlázási adataidat és a postacímedet. Csomagod postázását kérheted a számlázási címedre, eltérő szállítási címre, postapontokra, pick-pack pontokra, vagy a kontakt pontunkba, a VIII. kerület Szeszgyár utcába.

4. Számlázási és szállítási adataid megadása / ellenőrzése végén a tovább gombra kattintva a fizetésmód kiválasztásához jutsz. Fizethetsz bankkártyával a CIB Bank biztonságos rendszerén keresztül ( tájékoztató »»), fizethetsz átutalással, banki készpénz befizetéssel és készpénzzel átvételkor a postásnak.

5. A fizetésmód kiválasztása után a tovább gombbal az összesítőhöz jutsz, ahol együtt látod a kosaradba tett termékeket, a számlázási és szállítási adataiddal. A megrendelés összesítő oldalon megmutatjuk mennyi ajánlói pontot gyűjtöttél és annak 10x-es Ft értékeként hány Ft-nyi egyedi engedményed van. Összegyűjtött engedményed értékével a fizetendő végösszeg egy-egy vásárlánál maximum 20%-al csökkenthető. Ha nagyobb értékű kedvezményed van, a maradékot megőrizzük számodra és a következő vásárlásnál tudod felhasználni. A kedvezmények nem évülnek el. ( tájékoztató »»)

6. Ha mindent rendben talász, kattints a megveszem gombra! Amennyiben a bankkártyás fizetést választottad átkerülsz a CIB Bank biztonságos redszerébe, ahol elvégezheted az utalást, majd fizetés után jutsz vissza a weblapunkra. A megveszem gombra kattintva küldöd el megrendelésedet a szeretettelajanlom.hu ügyfélszolálatának. A beérkezett megrendelésről összesítőt küldünk az email címedre.

7. Utalásos fizetés választása esetén, kifizeted a megrendelésed értékét, mi pedig amint számlánkra érkezik az utalásod, postázzuk a csomagodat.

8. A megrendelt termékeket átveszed a postástól, vagy tőlünk, a kontakt pontunkban.

Átvétel a kontakt pontunkban:
- Előzetes egyeztetés alapján.

- Átvételi cím:
De-DeSign Bt.,
Budapest, VIII. Szeszgyár utca 6-8.

- Az előzetes egyeztetéshez szükséges adatokat a vásárló a vásárlását visszaigazoló rendelés összesítővel együtt emailben kapja meg.

 

A mindenkori kedvezmény kuponhoz az aktuális kuponos akció leírása szerint juthatsz hozzá és a megadott határidőig használhatod fel, melyet az ajándékaink   »» oldalon találsz (amikor van aktuális ajánlói kuponos akciónk).

A beváltás módja:
  - a kedvezmény kupon készpénzre nem váltható
  - a webáruházunkban megkapható majdnem minden termék 5-70%-os áron kapható
  - te ebből a kedvezményes árból kapsz további 10% egyedi kedvezményt, a kuponod értékéig
  - a kedvezmény kupont tehát vásárláskor tudod felhasználni, mely a posatköltség nélküli fizetendő összegből vonódik le

 

A weblapon külső weboldalakra mutató linkek is találhatók, amelyeket más tartalomszolgáltatók működtetnek. Az Üzemeltető hu nem vállal felelősséget a külső weboldalak tartalmának vagy anyagainak pontosságáért. Ha Felhasználó ráklikkel a külső weboldalakra, azt kizárólag saját felelősségére teszi.

A Felhasználó sem a weblapon, sem az aloldalakon nem helyezhet el hiperlinkeket az Üzemeltető írásos engedély nélkül. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy bármikor visszavonhassa ezt az engedélyt.

Az Üzemeltető jogosult hirdetéseket elhelyezni a weblap teljes felületén. A Felhasználó igénye szerint dönthet a hirdetések megtekintése vagy figyelmen kívül hagyása mellett.

 

A szeretettelajanlom.hu weblapon politikai tartalom, törvénysértő tartalom, trágár, vagy harmadik felet sértő tartalom megjelentetése, belinkelése tilos. Az Üzemeltető fenntartja a jogot ezen tartalmak törlésére és a tartalom feltöltők Felhasználói fiókjának törlésére, vagy a Felhasználó további feltöltéseinek, hozzászólásainak letiltására.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot a weblap, a szolgáltatások (vagy azok egy része), illetve bármely vásárlás megtagadására.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen ÁSZF-et bármikor egyoldalúan módosítsa. A honlapon előforduló elírási-, nyomtatási- és számolási hibák esetén az Üzemeltető jogosult a szerződéstől elállni. A Felhasználó eltérő igényeit az Üzemeltető nem ismeri el, kivéve ha az Üzemeltető írásban hozzájárulását adja.

Az Üzemeltető és a Felhasználó között létrejött szerződésben nem szabályozott kérdésekre a jelen Általános Szerződési Feltételek, a hatályos jogszabályok, valamint a Polgári Törvénykönyv rendelkezései az irányadóak. A szerződésből fakadó viták rendezésére a Budapest XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét kötjük ki.

Feltöltve: 2013.01.01.

Utolsó aktualizálás: 2015.03.10.

 

Ha tetszik az oldalunk, nyomj egy like-ot, majd küldd tovább! :-)

Ajánld a barátaidnak! :-))

also_szegely
mosoly
elv_csik
garancia

 

 

©2012 De-DeSign Bt - Minden jog fenntartva

cib_logo_kicsi cibhez_kartyalogok_kicsi cibhez_mastercard_secure_kicsi cibhez_verified_by_Visa_kicsi